IM vil samarbejde med menighedsrådene - indremission.dk
Indre Missions Tidende

Søren Fibiger Olesen skal tilbyde IM’s ressourcer til menighedsråd

11.08.2021

IM vil samarbejde med menighedsrådene

Med ansættelsen af Søren Fibiger Olesen ønsker IM at støtte arbejdet i landets menighedsråd.
15. august tiltræder Søren Fibiger Olesen i en ulønnet fritidsansættelse som ressource-koordinator for menigheder. Ansættelsen er en følge af IM’s hovedbestyrelses ønske om, at IM skal være bedre til at støtte arbejdet i landets menighedsråd.

Generalsekretær Jens Medom Madsen forklarer, at selvom ansættelsen er et nyt tiltag, så er det »egentlig en gammel sag og helt i tråd med IM’s grundforståelse som en del af det folkekirkelige menighedsarbejde. Nu sætter vi ekstra fokus på det og glæder os over, at vi kan sætte så kompetent en mand som Søren Fibiger Olesen på banen.«

Søren Fibiger Olesen stoppede 1. juni som formand for fagforeningen Krifa, og én af hans nye opgaver bliver nu at styrke dialogen mellem IM og menighedsrådene. Det gælder både overfor de mange menighedsrådsmedlemmer, som har tilknytning til IM, og de menighedsråd, som gerne vil tage imod tilbud og ressourcer fra IM.

»Indre Missions lokale fællesskaber og medarbejdere har en lang tradition for et tæt og tillidsfuldt samarbejde med sognekirkerne. Ofte har det særligt været rettet mod præsterne, men med dette tiltag vil vi også henvende os til menighedsrådene og kirkens øvrige ansatte og tilbyde vores hjælp,« fortæller Jens Medom Madsen.

Søren Fibiger Olesen har tidligere været ansat som leder af IM-virksomheden Refleks Musik, som i dag er en del af Forlagsgruppen Lohse. I en del år har han også siddet som formand for menighedsrådet ved Sct. Michaelis Kirke i Fredericia.

Søren Fibiger Olesen tiltræder den 15. august 2021, og ansættelsen gælder foreløbig for 2 år. 


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter