Region Nord ansætter tværkulturel detektiv

38 årige Filip Osmundsen er blevet ansat til at genskabe kontakten med nydanskere i Region Nord.

Filip Osmundsen får en vigtig opgave som ny tværkulturel medarbejder i Region Nord.

"I de sidste par år har Indre Mission i Nordjylland mistet kontakten med mange i det tværkulturelle arbejde. Jeg får noget af et detektivarbejde, for vi skal have genoptaget kontakten med de mange mennesker. Jeg skal finde ud af, hvor folk bor, hvordan de har det og have inviteret dem med i et kristent fællesskab. Jeg skal arbejde med, at de bliver godt integreret i det lokale område, hvor de bor," fortæller Filip Osmundsen, der begynder arbejdet den 1. oktober i en 28 timers stilling.

Han var på udkig efter et nyt arbejde, da han så et stillingsopslag på IM's hjemmeside.

"Jeg synes, at det lød som et spændende job, hvor jeg ville møde mennesker fra mange steder i verden, og jeg fik mulighed for at hjælpe dem," siger Filip Osmundsen. Den tværkulturelle verden med andre andre sprog og kulturer ligger dybt i Filip, som de første seks år af sit liv boede i Etiopien som søn af et missionærpar.

"Det har gjort noget ved mig, for jeg føler mig som en dansker uden på, men som en afrikaner indeni," forklarer Filip Osmundsen, der færdedes på Dansk Bibel-Institut under teologistudierne i København. Noget af fritiden brugte han som frivillig i Internationalt Kristent Center (IKC)

"International mission har været en stor del af mig," forklarer Filip Osmundsen, der er 38 år og bor i Aalborg. Han er gift og far til tre børn. Han har tidligere arbejdet i KFUM's Soldatermission, Luthersk Mission og senest i Aalborg Kommune.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer