Åbent bestyrelsesmøde aflyst

For få tilmeldte til Indre Missions åbne bestyrelsesmøde i Odense

Når Indre Missions hovedbestyrelse den 21. september samles i Odense, bliver det alligevel ikke med et åbent møde indlagt. Den åbne del af bestyrelsens dagsorden er aflyst på grund af for få tilmeldte.

Der var ellers denne gang mulighed for også at deltage online via et videolink, men det har ikke samlet tilstrækkeligt med interesserede.

Aflysningen kommer ikke bag på bestyrelsens formand, Hans-Ole Bækgaard, som ser det aktuelle stigende smittetryk som en væsentlig grund til, at mange for tiden er tilbageholdende.

"Vi har i forvejen været i overvejelser om det skulle gennemføres i år, hvor forsamlingsforbuddet i Odense lige nu er sat ned til 50 personer," tilføjer Hans-Ole Bækgaard, der har stor forståelse for den utryghed, det giver.

Det åbne bestyrelsesmøde har været afholdt en gang årligt siden 2017 og har samlet 40-50 gæster, som har kunnet foreslå punkter til dagsordenen og deltage i debatten med resten af bestyrelsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer