Genåbning - indremission.dk
Indre Missions Tidende

14.05.2020

Genåbning

Vi lever i en usikker ventetid, hvor de trygge rammer er udfordret af manglende planer
Mange IM-fællesskaber er vant til, at de lokale møder er planlagt mindst et år ud i fremtiden. Men i denne tid oplever vi, at planlægningen må ske fra uge til uge, og at der er planer, vi slet ikke kan komme i gang med, fordi vi endnu ikke kender mulighederne og betingelserne.

På samme måde oplever vi det med impuls. Mange nyheder må skrives i sidste øjeblik og de ting, vi skriver om, kan være ændret inden magasinet når ud til abonnenterne. Det er et aktuelt vilkår, som vi må acceptere at leve med.

Vi følger de officielle retningslinjer

Når dette magasin udkommer, er der sandsynligvis fremlagt retningslinjer for, hvordan genåbningen af kirkerne kan finde sted. Og vi er også blevet klogere på, hvilken betydning det har for missionshusene. Men der er stadig mange ting, som må vente til senere, og vi skal sandsynligvis på den anden side af sommerferien, før vi kan genoptage vores normale og planlagte mødeprogram. Vi lever i en usikker ventetid.

I Indre Mission følger vi de officielle retningslinjer, og på indremission.dk/corona har vi samlet alle de beslutninger, anbefalinger og forslag, som er relevante for Indre Mission og for de lokale IM-fællesskaber.

Overvej sommerprogrammet

Indtil 8. juni – lige efter årsmødet – gælder det stadig, at vi ikke må være sammen i grupper større end 10. Til gengæld giver det god mening at overveje, hvordan det lokale sommerprogram skal se ud. Efter 8. juni er der udsigt til, at vi kan samles i lidt større grupper, og da en stor del af sommerens bibelcampings, lejre og ferieture er aflyst eller beskåret, er det ikke oplagt at holde en lang sommerpause fra missionshusets program.

indremission.dk/corona er der ideer og forslag til, hvad der kan gøres, og der vil løbende komme flere til.


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter