IMU'ere mødte talstærkt op til menighedsrådsvalg

Marie Gramstrup og IMU'erne i Vinding vil gerne i dialog med menighedsrådet om gudstjenesterne

15. september blev der afholdt menighedsrådsvalg i hele landet, og det var også en sag for IMU, mente Maria Gramstrup fra Vinding ved Holstebro. Så hun kaldte sammen på Vinding IMU's Facebook-side.

»Jeg tænkte, at det var væsentligt for os at være med til at bestemme, hvem der sidder i menighedsrådet i Vinding Kirke. I IMU betragter vi det som den kirke, vi hører til, og vi vil gerne i dialog med menighedsrådet om, hvordan gudstjenesterne bliver mere for os. Der er nogle rytmiske gudstjenester, men ikke så mange,« fortæller hun.

Syv IMU'ere tog imod opfordringen og mødte op til den lokale valghandling.

»Det er over halvdelen af dem, der kommer i IMU,« siger Maria, som helt sikkert stemmer igen ved næste valg om fire år.

»Det var rigtig godt at være med til at afgøre, at der kom nogle ind i menighedsrådet, som vil arbejde for, at Jesus er i centrum i kirken, og som vil kæmpe for vores mærkesager. Samtidig giver det os mulighed for at få indflydelse på det, der sker, så kirken bliver et sted, hvor vi gerne vil komme,« siger hun.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Seneste artikler
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer