IM-fællesskab var på påskevandring

I Dejbjerg mødtes man udenfor i dagene op til påske for at forberede sig til helligdagene med læsning og sang.

IM i Dejbjerg brugte området omkring Hellig Kors Kloster til en påskevandring

Indre Mission i Dejbjerg i Vestjylland fejrede påsken sammen med en fælles vandring ved det nærliggende Hellig Kors Kloster den 29. marts.

»Tidligere måtte vi aflyse et udendørsarrangement, men nu lykkedes det os at gennemføre det efter gældende restriktioner, og vi fik et par gode timer sammen,« fortæller Henriette Lauridsen, der er formand.

Påskevandringen begyndte ved Hellig Kors Kloster kl. 17.30 og varede et par timer. Der var planlagt en rute, hvor man stoppede ved fire stationer.

»Ved hvert stop læste vi en del af lidelseshistorien, som den står i salmebogen, og sang nogle vers af Se hvor nu Jesus træder. Vi sluttede af med at læse påskeevangeliet og synge nogle påskesange og -salmer sammen,« siger formanden.

Arrangementet sluttede med varm suppe og påskeæg til dessert.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer