Kristendomskursus.dk forandrer mennesker

En personlig invitation til et kristendomskursus kan få afgørende betydning for menneskers liv.

»Det er mit indtryk, at undervisningen i kristendommen gør en forskel i menneskers liv,« fortæller missionskonsulent Maria Legarth.

For nogle år siden blev Kristendomskursus.dk gennemført i missionshuset i Allerød. Det fik så stor betydning for flere af deltagerne, at de stadig kommer i en bibelgruppe.

Opdateret undervisningsmateriale og ny hjemmeside

Indre Missions grundkursus i kristendom er i år blevet gennemtænkt på ny. Kurset, der forhandles af Forlagsgruppen Lohse, blev lanceret i 2009. Maria Legarth har arbejdet undervisningsmaterialet igennem og hjemmesiden, som hører til kurset, er blevet opdateret. 

Senere på måneden mødes Indre Missions missionsteam for at lægge planer for, hvordan kurset kan nå ud til endnu flere. 

En personlig invitation betyder meget

Lige nu kører der igen et kristendomskursus i Allerød, hvor Maria Legarth underviser 12 deltagere. Hun var også involveret i et kursusforløb i Høng på Vestsjælland, hvor deltagerne havde hørt om kurset, fordi de havde fået en personlig invitation.

»Personlige kontakter betyder meget for at få deltagere med i kristendomskursus,« siger missionskonsulenten, der glæder sig over at kurset bliver brugt rundt omkring i kristne fællesskaber.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer