UNO-konference: Vi har brug for at samles

På Børkop Højskole nød de 50 deltagere hinandens selskab til årets UNO-konference

Møderne bliver afholdt i hallen på Børkop Højskole, hvor de 50 deltagere sidder med behørig afstand, så det er muligt at synge sammen.

I denne tid betyder det rigtig meget for dem, der lever alene, at de kan mødes, og det kunne de til UNO-Konference på Børkop Højskole i begyndelsen af efterårsferien.

"Vi er taknemmelige over, at vi i det hele taget kan gennemføre UNO-konferencen på trods af coronasituationen. Vi har ikke ændret programmet, og vi kan være 50 deltagere," fortæller Kirsten Borum Poulsen, der er formand for UNO, som er Indre Missions tilbud til dem, der lever alene.

"På grund af coronaen er vi ikke så meget sammen, som vi plejer. Så det gør en stor forskel, at vi kan samles. Det er tydeligt at mærke, at der er brug for det. Der er flere, som deltager i hele konferencen, end andre år. Normalt plejer folk at droppe ind hele aftenen, når konferencen begynder. I år skulle de bare afsted, så næsten alle var kommet, da aftenprogrammet begyndte."

Kirsten Borum Poulsen glæder sig over, at der er flere nye ansigter blandt deltagerne. Hun skønner, at de har omkring 100 på adresselisten. Hun oplever en rigtig god opbakning til landsarrangementerne, hvor UNO-konferencen er én af dem. Derudover er der også regionale tilbud. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer