Nedlukning forlænget

Indre Mission anbefaler at alle fysiske møder og aktiviteter aflyses frem til 17. januar.

På regeringens pressemøde den 29. december blev den ekstraordinære nedlukning af samfundet, som blev annonceret den 16. december, forlænget frem til den 17. januar. Det har fået Indre Missions Daglig Ledelse til at anbefale, at IM's lokale fællesskaber også fortsætter aflysningen af alle fysiske møder og aktiviteter frem til 17. januar.

I IM's nyhedsmail skrives der dog også, at der lokalt kan være særlige forhold og hensyn til svage og sårbare, der betyder, at enkelte arrangementer alligevel skal gennemføres. Det bør i så fald ske med ekstra stort fokus på afstand og hygiejne. Samtidig understreges det, at myndighederne kan tilpasse restriktionerne lokalt – både med stramninger og det modsatte. Derfor skal der også lyttes til de lokale vejledninger fra myndighederne.

Anbefalingen om at aflyse alle møder vil også berøre Evangelisk Alliances Bedeuge fra 10. - 17. januar. Evangelisk Alliance skriver på deres hjemmeside om muligheden for at deltage i online bedemøder.

indremission.dk/corona holdes løbende opdateret med orienteringer om de forholdsregler, IM tager samt en aktuel vejledning til de lokale IM-fællesskaber. Også DFS’ corona-vejledning er opdateret på corona.soendagsskoler.dk.

For IM's medarbejdere betyder dette, at så mange som muligt fortsat arbejder hjemmefra, og at alle fysiske møder så vidt muligt er udsat eller afløst af online møder. Dette gælder også Indre Missions Hus, som er bemandet med færrest mulige medarbejdere og lukket for gæster frem til 17. januar.

Alle IM-genbrugs butikker holder også lukket frem til 17. januar.

IM opfordrer alle til at bakke op om myndighedernes anbefalinger og til at passe godt på hinanden. Generalsekretær Jens Medom Madsen slutter nyhedsmailen af med at glæde sig over, at troen på Gud og det åndelige fællesskab ikke står og falder med de ydre fysiske rammer, men alene med tilliden til ham, som har al magt, og som vi vil betro vores indgang i det nye år.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer