Event blev en Jesus-fest med kammeraterne

Sydvestjyllands Efterskole var en af flere efterskoler, som havde et decentralt Event, og selvom eleverne måtte undvære det store fællesskab, var stemningen god

Event 2020 på Sydvestjyllands Efterskole

Køb en box eller flere. Årets Event med temaet Lights (Lys) foregik i år decentralt på en række efterskoler og bestod af en løsning med forskellige programpakker. Der var et større udvalg, som spændte fra en »bønnestations-box« til en »just dance party-box ultra«.

Pakkerne kunne bestilles efter behov og gav skolerne mulighed for at være med i det omfang, de ønskede. Og selvom forstanderen på Sydvestjyllands Efterskole, Tonny Dall Sørensen, godt kunne tænke sig at give eleverne oplevelsen af et større fællesskab, er han godt tilfreds med dette års box-koncept. Han håber, at det kan blive til inspiration resten af skoleåret. Eleverne ser også ud til at have taget det til sig; en af pakkerne til smågrupperne indeholdt kakao, og det var populært.

»En af eleverne syntes, der skulle være sådan en overraskelseskasse hver dag her på skolen, så jeg tænker bestemt, de får en god oplevelse på trods af de omstændigheder, det er under,« siger forstanderen.

»Selvfølgelig savner jeg at kunne give eleverne oplevelsen af det store fællesskab. Tidligere har vi erfaret, at eleverne kommer hjem med et ‘wau, vi er faktisk mange unge kristne’. Det får de ikke med i år; det er en god Jesus-fest sammen med kammeraterne,« siger Tonny.

»Jeg håber, at nogle af dem bliver ramt af forkyndelsen og søger ud til forbøn og samtale,« understreger han.

De ønsker bliver senere opfyldt til lovsangsaftenen, hvor mange elever gør netop det. Efterskoleelevernes glæde over at kunne synge sammen til tonerne fra lovsangsbandet er også tydelig. Og eleverne slutter selv af, da lovsangsbandet pakker sammen.

»Alle dem, der hopper, de elsker Jesus,« lyder de sidste spontane toner fra glade og hoppende elever, inden de hopper videre til aftenens Just Dance Party.

  • Event 2020 på Sydvestjyllands Efterskole
  • Event 2020 på Sydvestjyllands Efterskole
  • Event 2020 på Sydvestjyllands Efterskole
  • Event 2020 på Sydvestjyllands Efterskole
  • Event 2020 på Sydvestjyllands Efterskole
  • Event 2020 på Sydvestjyllands Efterskole

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Seneste artikler
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer