Kvindekonference - indremission.dk
Kvindekonference

Kvindekonference 2023


Kvindekonferencen er en dag i fællesskab med andre kvinder i alle aldre. På konferencen vil der være oplæg, seminarer i mindre grupper, samtale, lovsang og god tid til det sociale fællesskab. I år afholder vi konferencen over en dag og slutter med et brag af en koncert.

Glæd dig til at møde

Helle Noer
Konsulent for kreativ forkyndelse

Anette Bech Vad
Landsleder i Agape

HVORNÅR

Lørdag den 4. februar 2023

HVOR

Eben Ezer 
Brammersgade 4, 8000 Aarhus

PRIS

Konferenceafgift 395 kr. *

TILMELDING

Tilmeldingen er åben og lukker igen 2. januar 2023. Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Birgit Forum på 82 27 12 10 eller birgit.f(at)indremission.dk.

* Prisen er uden forplejning. Der kan dog tilkøbes frokost for 55 kr. ved tilmelding.

** Ved framelding indtil 21. januar betales gebyr på 100 kr. Efter denne dato opkræves det fulde beløb.


Om Kvindekonferencen

Kvindekonferencen er en dag i fællesskab med andre kvinder i alle aldre. På konferencen vil der være fælles oplæg, seminarer i mindre grupper, samtale, lovsang og god tid til det sociale fællesskab. I år afholder vi konferencen over en dag og slutter med et brag af en koncert.

I forlængelse af de fælles oplæg vil der være god mulighed for samtale i kernegrupper ud fra det emne, der er blevet belyst. En kernegruppe består ar 6-8 kvinder. Ved tilmelding kan I vælge om I selv vil finde sammen i en kernegruppe efter første oplæg, eller om vi skal sætte jer i en kernegruppe på forhånd. Vi vil opfordre jer til at samles i den samme gruppe alle tre gange. Hvis du ikke ønsker at deltage i en kernegruppe, har du mulighed for som alternativ at vælge kreativ gruppe ved tilmelding.

Da konferencen er arrangeret af Indre Missions Familiearbejde, vil udgangspunktet for oplæg og seminarer være Bibelens værdier og vejledning.

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook, hvor der løbende bliver lagt nyt op om den kommende konference.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter