Kvindekonference - indremission.dk
Kvindekonference

Kvindekonference 2022 udsættes til næste år


Det er desværre ikke muligt at gennemføre Kvindekonferencen i år som planlagt. Vi har derfor besluttet at rykke konferencen fra 2022 til 2023. Temaet vil være det samme, som vi havde planlagt til i år, og de medvirkende har sagt ja til at komme næste år. Tilmeldingen åbner onsdag den 30. november.

Glæd dig til i 2023 at møde

Helle Noer
Konsulent for kreativ forkyndelse

Anette Bech Vad
Landsleder i Agape

Anja Kaas
Psyko- og familieterapeut

HVORNÅR

Lørdag den 4. til søndag den 5. februar 2023

HVOR

Eben Ezer 
Brammersgade 4, 8000 Aarhus

TILMELDING

Tilmeldingen åbner onsdag den 30. november 2022. 


Om Kvindekonferencen

Kvindekonferencen er to dage i fællesskab med andre kvinder i alle aldre. På konferencen vil der være fælles oplæg, seminarer i mindre grupper, samtale, lovsang og god tid til det sociale fællesskab.

I forlængelse af de fælles oplæg vil der være god mulighed for samtale i kernegrupper ud fra det emne, der er blevet belyst. En kernegruppe består ar 6-8 kvinder. Ved tilmelding kan I vælge om I selv vil finde sammen i en kernegruppe efter første oplæg, eller om vi skal sætte jer i en kernegruppe på forhånd. Vi vil opfordre jer til at samles i den samme gruppe alle tre gange. Hvis du ikke ønsker at deltage i en kernegruppe, har du mulighed for som alternativ at vælge kreativ gruppe ved tilmelding.

Da konferencen er arrangeret af Indre Missions Familiearbejde, vil udgangspunktet for oplæg og seminarer være Bibelens værdier og vejledning.

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook, hvor der løbende bliver lagt nyt op om den kommende konference.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Whistleblowerordning
Følg vores aktiviteter