Vi er på ret vej - indremission.dk
Vi er på ret vej
19.05.2017

Vi er på ret vej

Kan vi fastholde udviklingen, kan vi hæve indsatsen og få mere mission
Vi har meget at glæde os over for tiden. Økonomien bevæger sig i den rigtige retning. Vi får en del henvendelser vedrørende stillinger, både for lønnede og fritidsansatte. Der er gang i mange evangeliserende tiltag forskellige steder i landet, både blandt unge, voksne og ældre. Vi ønsker at give nøden for, og viljen til, at nå flere med evangeliet de bedste betingelser i vores fællesskaber, og i den indsats vi yder fra landsbevægelsen.

Mere mission

Indre Mission skal ikke kastes ud i hovedløse økonomiske satsninger, men kan vi sammen fastholde den kadence, vi nu har bevæget os ind i, så kan vi forøge vores missionsindsats i Danmark. Det betyder, at den retning som gavetal, testamentariske gaver og virksomhedernes økonomiske drift har haft den seneste tid, skal fastholdes. Hvis det sker, giver det os muligheder for at udvide og styrke indsatsen.

    I alle sammenhænge i IM skal vi overveje, hvordan prioriteringerne matcher missionen: Lede til Jesus – Leve i Ham. Dette er også tilfældet, når vi kalder til ansættelsessamtaler. Vi har, og vil have, medarbejdere, der på alle måder er båret af den mission.

Nød for evangeliet

Når jeg hører om kristne fællesskaber, hvor nøden for og viljen til at nå flere med evangeliet er reduceret eller helt fraværende, så bliver jeg særdeles bekymret. Kaldet til liv med Jesus og kaldet til at dele det gode budskab med flere er helt centralt i Guds ord. IM’s fællesskaber må aldrig blot være et socialt indslag i hverdagen for os - vi vil lede til Jesus!

    Lad os inspirere af de mange reportager fra ”store” og ”små” IM-fællesskaber, hvor en særlig indsats åbner nye døre for mennesker, så de bliver bragt i berøring med evangeliet – til tro og til frelse!

Jens Medom Madsen
Generalsekretær i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 20.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter