Familier får hjælp til at snakke om tro og livets store spørgsmål

Et nyt materiale skal hjælpe familier med at tage snakken om nogle af de helt centrale spørgsmål i livet

Hæng ud med Gud er navnet på et nyt materiale, der med afsæt i Bibelen kan hjælpe familier til at få taget hul på snakken om troen og livets store spørgsmål. Hæftet er målrettet familier med børn i alderen 8-13 år.

    Indre Missions Familiearbejde og Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler står sammen med andre kirkelige organisationer bag det nye materiale.

Styrker samtalen om Gud

Gitte Rasmussen, der er landsleder i Indre Missions Familiearbejde, glæder sig over Hæng ud med Gud. Hun mener, at det opfylder et vigtigt behov i mange familier.

    »Vi har oplevet, at der er familier, som gerne vil snakke om troen, men som har efterspurgt et materiale, der kan hjælpe dem til at få samtalen i gang. Gud er relevant og vil tale til os ind i vores liv i dag. Vi kan lære ham at kende gennem Bibelen, og i Hæng ud med Gud fordyber vi os i selve bibelteksten og snakker med hinanden om, hvad den har at sige os. Vi ønsker med materialet at støtte op om og styrke denne samtale i familierne,« siger landslederen.

Kristne grundværdier

29-årige Pernille Dyrhave Drewa fra Bevtoft i Sønderjylland bruger Hæng ud med Gud sammen med sin mand og deres fire børn.

    »Vi er nysgerrige på, hvordan Gud og kristendommen kan blive en mere naturlig del af vores familieliv, og hvordan vi kan få hjælp til at vende nogle af de problemer og udfordringer, der opstår i enhver familie. For eksempel jalousi, misundelse, død og sorg. For os er det også vigtigt at videregive værdier som taknemmelighed og næstekærlighed til vores børn. Netop sådanne kristne grundværdier er materialet rigtigt godt til at få sat ord på,« fortæller hun.

    Mere information om materialet kan ses på hængudmedgud.dk.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer