Konference for kreative kristne

Den 26. oktober afholdes den første udgave af FRYD, som er en kreative konference for troende og kreative mennesker

Det har længe været en drøm for Helle Viftrup Kristensen, der er lærer på Børkop Højskole, at lave en konference for kristne, der arbejder med kunst, musik og kreative udtryk. Hun har hentet inspiration til konferencen fra »International Christian Artist Seminar«, som den hollandske præst Leen La Rivére står bag.

    Drømmen er nu blevet til virkelighed, og den 26. oktober åbnes dørene til »Fryd« på Børkop Højskole. Konferencen arrangeres i samarbejde med Indre Mission.

    »Det bliver en fest for alle, der gerne vil udtrykke deres skaberglæde. Jeg håber, at vi kan inspirere hinanden og lære af nogle af dem, som har været udøvende kunstnere i mange år,« fortæller Helle Viftrup Kristensen. Det kommer til at ske gennem mange forskellige slags workshops og fællessamlinger.

    Hollandske Leen La Rivére medvirker med tre foredrag, hvor han øser af sin erfaring. Derudover bliver der forskellige optrædener inden for musik, billedkunst, stand-up, sang, keramik og design.

    Læs mere om »FrydKonference« på Facebook og hør Helle fortælle om arrangementet i videoen nedenfor.
 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer