Ny junior- og teenklub på YouTube

Hver onsdag kl. 19 kan børn og unge fra hele landet følge den nye klub online

Onsdag den 6. maj var der premiere på »Break Online«, der er et nyt onlinetilbud for juniorer og teenagere, mens klubberne landet over er aflyst på grund af coronakrisen. <link organisation/medarbejder/97222>Morten Munk Nørgaard</link>, som er konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og IMU, står bag programmerne, der sendes fra Bornholm.

»Jeg savner sådan, at vi kan holde klub, både teenklub og juniorklub, så derfor har jeg lavet den her udsendelse til jer,« fortæller Morten i begyndelsen af Indre Mission har årsmøde online den 6.-7. juni. Børn og unge fra hele landet kunne følge med, da den nye klub »Break Online« havde premiere på YouTube. den udgave af »Break Online«, der allerede første aften havde mere end hundrede visninger.

Programmet bestod blandt andet af en andagt, konkurrence, udfordringer og ugens Luthercitat, mens børn og unge fra hele landet kunne chatte med hinanden og Morten i kommentarsporet.

Hver onsdag kl. 19 er der en ny udsendelse, som kan ses på Danmarks Folkekirkelige Søndagsskolers YouTube-kanal, hvor tidligere udsendelser også vil være tilgængelige.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer