Vi efterlader Mørkholt Strand Camping i god stand

Den 31. december stopper Kristian Lymann Iversen som campingchef for Mørkholt Strand Camping

Kristian Lymann Iversen har stået i spidsen for campingen i seks år, stærkt assisteret af sin ægtefælle Merete.

    »Vi har haft nogle gode år på Mørkholt, og det er langt ad vejen lykkedes at opfylde de mål, som Indre Missions ledelse har stillet til campingpladsens drift og økonomi. Vi efterlader det på mange områder på en god måde, fordi der i de sidste år har været et stigende antal af campister i højsæsonen,« forklarer campingchefen.

    »Nu søger vi nye udfordringer. Vi har ti år mere på arbejdsmarkedet, inden vi går på pension. Hvis vi vil søge et andet arbejde, skal det være nu. Vi vil også gerne have mere tid til familie og venner og prøve igen at have en normal arbejdsuge. Som campingchef kan det være svært at holde helt fri.«

Trivedes som vært

Parret ser tilbage på seks år med utallige oplevelser.

    »De første år måtte vi slukke mange ildebrande, for vi vidste ikke meget om, hvordan tingene fungerer på en campingplads. Men efterhånden fandt vi ud af det,« fortæller Kristian, og hans kone tilføjer: »Det var dejligt at mærke, at folk var klar med en hjælpende hånd. Det gælder også vores personale. Vi har været meget glade for samarbejdet med dem, og det har hvert år været sørgmodigt at tage afsked med dem.«

    Campingchefen trivedes i rollen som vært.

    »Jeg nød at gøre alt for, at campister og alle, der stod for aktiviteter på pladsen i bibelcampingsæsonen, trivedes og fik de bedst mulige betingelser,« siger Kristian, som særligt husker Årsmødefestivalen i 2016, hvor det var første gang, at engelske Stuart Townend medvirkede.

    »Det var en rigtig god oplevelse at være vært for det arrangement.«

    Ægtefællen Merete trækker bedsteforældrecampingen i Kristi himmelfartsferien frem som et højdepunkt. For Kristian var bibelcampingugerne højdepunktet.

    »Der sker rigtig meget, og der bliver løst mange udfordringer,« siger han.

Indblik i vigtig arbejdsgren

Parret har fået et godt indblik i, at bibelcamping er en vigtig arbejdsgren i Indre Mission.

    »Bibelcamping betyder rigtig meget for mange mennesker, og det er en stor glæde at se, når campister, som ikke før har været på bibelcamping, får en fantastisk oplevelse,« fortæller Merete, der understreger: »Vi kommer til at savne alle gæsterne.«

    Parret flytter ikke fra Trekantsområdet, men bliver boende i nærheden af Gårslev, hvor de er blevet glade for at komme i det lokale IM-fællesskab.
 

Se stillingsopslaget for ny leder til Mørkholt Strand Camping

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer