Den usynlige jul - indremission.dk
Indre Missions Tidende

13.12.2019

Den usynlige jul

Julen er traditionernes og festens tid, men det vigtigste i julen kan vi hverken se eller mærke
Så er vi her igen. Tiden på året, som mere end noget andet tidspunkt er fuld af traditioner, følelser og forventninger. Men også en tid, som for nogle kan være en særlig svær tid.

    I impuls’ julenummer kan man læse om Jan Jørgensen, der som ambulanceredder juleaften oplever glæde og taknemlighed fra mennesker, der får hjælp, men også oplever tung ensomhed og modløshed. Det sidste kan ramme os alle i denne mørke tid, og til de modløse kristne har Gitte Rasmussen nogle gode råd og en påmindelse om, at ligesom vi fejrer Jesus som Guds lys til verden, sådan skal vi også være lys for hinanden.

Fra politiker til kirkegænger

Karen Klint fortæller om, hvordan det var arbejdet som kirkepolitiker, der for alvor førte hende ind i kirken. Hun er i dag en trofast frivillig medarbejder i den lokale sognekirke, hvor særligt juleaften er travl med ikke mindre end syv gudstjenester.

    Julen er i det hele taget for de fleste kulminationen på en travl tid, en masse forberedelser og planlægning. Det gælder også for Fillip Katballe fra Bagedysten. For ham er traditionerne ikke det vigtigste, men derimod budskabet og den fred, som julen forkynder.

    Som maleren Benjamin Abana også fortæller, så er det vigtigste ved julen ikke det, vi ser, men det vi må tro. Julen er ikke blot en fortælling, men en meget konkret og historisk begivenhed, som, til forskel fra alle andre begivenheder i historien, har betydning for alle mennesker til alle tider. Det fortæller både Henning Hansen og Michael Thomsen.

I en stald på Bornholm

En gang imellem brydes traditionerne af uventede overraskelser. Det skete for Jane og Palle Kure, som fortæller, hvordan en hel ø blev begravet i julesne, og mange familier oplevede, at juleplanerne druknede i sneen. Nogle måtte endda overnatte i en stald.

    Julenummeret af impuls er årets sidste udgave. Næste nummer lander hos abonnenterne fra den 10. januar. Og til den tid er der spændende nyheder med.

    Tak til vores annoncører, vores skribenter og medarbejdere og ikke mindst til vores trofaste abonnenter og læsere. Særligt tak til jer, der også har givet os god konstruktiv kritik.

    Glædelig jul og god læselyst!


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter