Sæsonen lakker mod enden - indremission.dk
Indre Missions Tidende

17.08.2018

Sæsonen lakker mod enden

De seneste to måneder er der afholdt bibelcampinger over hele landet, men inden længe gemmes de store telte væk for vinteren
Seniorcamping har vind i sejlene

Seniorcamping 2 var den sidste af sommerens bibelcampings på Mørkholt Strand Camping. Udvalget bag campingen har skullet holde tungen lige i munden, for det har været svært at tælle de mange seniorer, der har deltaget i campingens aktiviteter.

    "Der har været over 200 til de forkyndende møder, og det er flere end sidste år," fortæller Aksel Poulsen. Han tilskriver den store interesse atmosfæren på bibelcampingen og forkyndelsen.

    Han glæder sig over seniorernes villighed til at snakke om de svære ting i livet.

    "Der har været stor interesse for vores gruppemøder om eftermiddagen, hvor vi har belyst forskellige svære emner," siger han.

Familiernes bibelcamping

Der er mange familier, der har fået øje på Skovgårde Bibelcamping som et sted, hvor de kan kombinere ferie og forkyndelse.

    Én af familierne er Ellen og Daniel fra Aarhus, der var med for første gang i år.

    "Vi valgte Skovgårde, for vi havde hørt godt om det, og fordi programmet så spændende ud," siger parret, som sidder tilbage med en positiv oplevelse.

    "Folk har været imødekommende og kommer og hilser på."

    Et andet par, Gitte og Martin fra Aulum, beskriver bibelcampingen som en multistation.

    "Det er meget alsidigt at være på Skovgårde. Der er et godt fællesskab, god forkyndelse, dejlig musik med liv i og mulighed for afslapning," siger parret.

Pløwmarkstræf for anden gang

Thisted IMU inviterer for anden gang andre unge til en mark i Thy for at deltage i en weekend med fællesskab og forkyndelse. Træffet forgår fra 31. august til 2. september, og håbet er at styrke fællesskabet i IMU Nord.

Sidste år gik den nye mini-bibelcamping over alt forventning med 25-30 campister. 

Datoerne for 2019 kan allerede nu ses på bibelcamp.dk


Læs bladet her:
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter