2000 til drive-in gudstjeneste i Aalborg

Der blev tænkt kreativt ift. fejring af påsken i år. I Aalborg blev gudstjenesten påskedag et tilløbsstykke

Mange steder i landet tænker kirkerne ud af boksen for at formidle forkyndelse og gudstjeneste. Det var også tilfældet i påsken, hvor det ikke var muligt at samles til gudstjeneste og fejre kirkens store højtid.

I Aalborg var flere kirker og kristne fællesskaber, blandt andre Indre Mission, sammen om at lave en drive-in-gudstjeneste påskedag. Aalborg Lufthavn stillede en stor parkeringsplads til rådighed, og som et luftfoto fra avisen »Nordjyske« viser, så var parkeringspladsen fyldt godt op.

»Der var 570 biler, så jeg tror, at der har været omkring 2000 mennesker til gudstjeneste,« fortæller Jonas Holdensen, der var talsmand for eventet.

Deltagerne blev siddende i deres biler og fulgte med via FM-radio og storskærm. Sognepræst Andreas Bøge fra Ansgars Kirken stod for gudstjenesten, mens et lovsangsband fra Aalborg Citykirke stod for lovsangen.

»Jeg er meget glad for den overvældende opbakning, og det blev et højdepunkt i påsken,« fortæller Jonas Holdensen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …
IM-medarbejdere lærte om frimodig forkyndelse
Otte medarbejdere har fået værktøjer til, hvordan de kan formidle det kristne budskab. 

Annoncer