IM tager imod spørgsmål fra hele landet

Alle kan deltage i debatten på IM's årsmøde, som kan følges online

 

Panelet svarer på spørgsmål i Skive ved Årsmødet i 2019

Når IM holder årsmøde online den 6. juni bliver det med deltagere fra hele landet. I år det muligt at deltage i drøftelsen og stille sine spørgsmål direkte hjemme fra stuen. Enten pr email eller SMS.

"Vi håber, at mange vil sende deres spørgsmål i dagene før årsmødet, så vi bedre kan forberede os på svarene" forklarer vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen, som tager imod alle spørgsmål, både inden og under drøftelsen.

"De spørgsmål, som vi har i god tid inden årsmødet, vil vi prioritere først," uddyber Peter Nord Hansen, som lover, at alle får svar. "Hvis ikke vi når det i løbet af udsendelsen, vil vi svare skriftligt efter transmissionen."

Selve årsmødet med formands- og økonomiberetning indledes kl. 9.00 og efter de traditionelle medarbejderpræsentationer er der formandsberetning ved Hans-Ole Bækgaard og økonomiberetning ved Anders Hummelmose. Begge beretninger kan læses i IM's årbog, som er sendt ud med magasinet impuls og som kan læses på indremission.dk/aarbog2020.

På årsmøde.indremission.dk findes hele programmet og alle oplysninger om, hvordan man følger med og deltager. Spørgsmål sendes til peter.nh@indremission.dk eller på SMS til 26892201.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer