Påskevandring - fællesskab på afstand

I påsken sendes tre online påskearrangementer, som kan følges på IMU's Facebookside

Indre Missions Ungdom (IMU) har spurgt sig selv, hvordan vi skal fejre påske i år. Det er et spørgsmål, mange andre sikkert også stiller sig selv denne tid.

Formodentlig er det de fleste, der har det sådan, men heldigvis er grunden til at vi fejrer påske stadig den samme, skriver IMU'erne i en pressemeddelelse om påskens video-projekt.

Påskevandring på Facebook

Initiativet kaldes Påskevandring - fællesskab hver for sig, og det kan opleves via IMU's Facebookside kl. 19 skærtorsdag, langfredag og påskedag.

Programmet bliver en god blanding af alt det, mange forbinder med påske: Salmer, lovsang, læsninger, refleksioner og kreative aktiviteter med børnene. Det bliver bundet sammen af små videoindslag fra hele landet, med tanker om påske i en tid, der er så anderledes end normalt.

"Vores ønske er, at vi får en følelse af det fællesskab, som er så begrænset for tiden", siger landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen. "Vi vil gerne sende håb og opmuntring ud i de danske hjem og give folk en oplevelse af, at vi alligevel kan fejre påske sammen."

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer