Uge Sex med et kristent perspektiv

Hjemmesiden Adamogeva.dk har lavet korte videoer med en kommentar til seksualundervisningen i landets folkeskoler denne uge

Liv og Emilie fra podcasten Frelst uden filter medvirker i tre ud af fem videoer

I uge seks udgiver AdamogEva.dk dagligt nye videoer i forbindelse med temaugen Uge Sex, hvor folkeskolen i år sætter fokus på kroppen. Videoerne handler om kropsidealer, selvværd og kønsidentitet og er primært målrettet elever i udskolingen.

    "Vi vil gerne give et tilskud til det, eleverne bliver undervist i henne i skolen. Noget af det har de måske aldrig hørt om før, og vi vil gerne give dem et kristent perspektiv på tingene også," fortæller Mette Munk Rosenlund, der er projektmedarbejder på AdamogEva.dk.

    De to projektmedarbejdere Jacob Munk Rosenlund og Ida Marie Brorson har lavet videoerne i samarbejde med podcasten Frelst Uden Filter. Videoerne kan findes på AdamogEva.dk's Facebook-, Instagram- og YouTube-kanal.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer