IM i Aalborg tager 100 år mere - indremission.dk
IM i Aalborg tager 100 år mere
185 i alle aldre fejrede Indre Mission i Aalborgs 100-års-jubilæum185 i alle aldre fejrede Indre Mission i Aalborgs 100-års-jubilæum185 i alle aldre fejrede Indre Mission i Aalborgs 100-års-jubilæum185 i alle aldre fejrede Indre Mission i Aalborgs 100-års-jubilæum
Fotos: Jørgen Holst
02.05.2019

IM i Aalborg tager 100 år mere

Fremtiden ser lys ud for Indre Mission i Aalborg. En del unge familier har indtaget missionshuset
Fuld af optimisme tager Indre Mission i Aalborg hul på et nyt århundredes missionshistorie. De første 100 år er skrevet, og de næste mange år venter forude.

    »Vi har lige fejret 100-års-jubilæum, og jeg ser meget lyst på fremtiden, for i de sidste år er der kommet temmelig mange unge familier i vores fællesskab,« fortæller Ove Binderup, der har været formand i 16 år. Indre Mission i Aalborg har tilbud til alle aldersgrupper lige på nær de yngste.

    »Lige nu arbejder vi med planerne om at starte en børneklub i missionshuset.«

    Fællesskabet har fokus på mission.

    »Vi har i de sidste år arbejdet med, hvordan vi kommer bredt ud i Aalborg og fortæller om, hvad vi står for. Vi har nogle gode rammer, så vi arbejder med, hvordan vi laver nogle arrangementer, som er relevante,« forklarer formanden.

    Et nyere initiativ er en tirsdagscafé, og det er lidt af en succes.

    »Vi er glade for, at der er omkring 30 personer, som kommer i caféen,« siger Ove Binderup.

Fakta om Indre Mission i Aalborg

Indre Mission i Aalborg begyndte i 1919. Det første missionshus lå i Algade. Det blev solgt, og i 1989 blev et nyt hus bygget i Jernbanegade. Der kommer i snit 60-80 til de ugentlige møder. Der er 40-50 IMU’ere, der er en teenklub og en juniorklub. Ud over de ugentlige møder er der en månedlig fællesaften med IMU og mindst en månedlig aften med fællesspisning for hele fællesskabet. Der er tre fredage om året, hvor der er en særlig emneaften. Derudover er der eftermiddagsmøder for de ældre.

    Missionshuset i Aalborg har siden 2014 huset Region Nords medarbejdere.

    Foruden IM-fællesskabet i det centrale Aalborg, er der et mindre IM-fællesskab i Aalborg Øst og et IM-fællesskab i Nørresundby..
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter