Lokalansættelse skal styrke familiearbejdet - indremission.dk
Lokalansættelse skal styrke familiearbejdet
Lokalansættelse skal styrke familiearbejdet

12.01.2018

Lokalansættelse skal styrke familiearbejdet

GRÆSTED: Takket være penge fra en arv og et samarbejde mellem det lokale og regionale Indre Mission i Region Øst er der hjælp på vej til familierne i Nordsjælland.
I flere år har Indre Mission i Nordsjælland ikke haft medarbejdere tæt på, der kunne give ny inspiration og hjælpe med forskellige missionsinitiativer rettet mod familier. For et par år siden fik Indre Mission i Græsted en stor arv og besluttede, at nogle af pengene skulle gå til ansættelse af en medarbejder, som kunne løfte arbejdet i området.

    De gik sammen med Region Øst, og det har mundet ud i en ny stilling, hvor man søger en medarbejder, der kan være med til at udvikle tilbuddet til familiefællesskaberne i Nordsjælland.

    "I de sidste år er tilgangen af børnefamilier reduceret i Græsted og i de andre IM-fællesskaber i området. Det kan vi blandt andet mærke i vores juniorklub," fortæller Niels Hørlück, der er formand i Græsted IM.

    "Derfor har vi brug for en person, som kan inspirere og sætte nye tiltag i gang, så vi kan få kontakt med områdets familier og flygtningefamilier og få hjælp og inspiration til familiearbejdet."

    Der er tale om en fuldtidsstilling, som rummer en tredjedel lokalansættelse i Græsted. Resten af tiden skal bruges på regionale opgaver primært i Nordsjælland.


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter