Stuart Townend følte sig blæst væk - indremission.dk
Stuart Townend følte sig blæst væk
Stuart Townend følte sig blæst væk

08.06.2016

Stuart Townend følte sig blæst væk

Også for Stuart Townend var koncerten i Danmark en særlig oplevelse
Den engelske sangskriver og lovsangsleder Stuart Townend tog Indre Missions Årsmødefestival med storm, da han lørdag aften gav koncert. Men det var ikke kun publikum, der fik en stor koncertoplevelse. På sin facebook-side skriver Stuart Townend følgende efter sit første besøg i Danmark:

    "Er lige kommet tilbage fra en mindeværdig weekend i Danmark, som både involverede en samling med lovsangsledere og sangskrivere lørdag eftermiddag og en koncert med bandet lørdag aften.

    Jeg er blæst væk af deres kærlighed og værdsættelse af mine sange. At høre 1500 (Der var faktisk 2000! red.) personer i alle aldre i et telt, der synger "In Christ Alone" (Alene Kristus er mit håb) for fuld kraft på dansk blev utrolig rørende. Jeg føler mig så privilegeret af at være i stand til at spille en rolle i menneskers trosrejse.

    Mange sagde, at de havde ventet i årevis på, at jeg skulle komme, så de kunne sige tak, ansigt til ansigt, for den betydning, sangene har haft for dem.

    Jeg er også vild med den måde, deres bifald mod slutningen af en sang forvandler sig til taktfast klappen, når de er særligt begejstrede – findes der andre lande, hvor man gør dette ….?"

Kilde: Indre Missions Tidende

 

Læs også IMT's reportage fra koncerten

Townend begejstrede hele IM-familien


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter