Konfirmandkurser gennemføres som planlagt

Efterkolerne og arrangørerne bag KK20 har afgjort, at alle kurserne kan afholdes efter de nye regler og retningslinjer.

Efterskolerne og arrangørerne bag konfirmandkurserne (KK20) jubler i denne tid, hvor mange sommeraktiviteter i Indre Mission er aflyst på grund af coronakrisen. 

De 300 tilmeldte konfirmander kan se frem til 14 spændende dage på konfirmandkurset, der bliver gennemført på Djurslands Efterskole, Frøstruphave Efterskole, Sædding Efterskole og Hedemølle Efterskole. 

"Det er med stor glæde, at vi sammen med efterskolerne og vores bagland kan fortælle, at konfirmandkurset på de fire efterskoler bliver afholdt," fortæller Niels Hankelbjerg Mortensen, der er landsleder i IMU og formand for udvalget bag konfirmandkurset. 

Efter regeringens udmeldinger kan efterskolerne påbegynde en genoplukning for deres elever. Det betyder også, at et efterskolekursus som KK kan afholdes efter gældende regler og retningslinjer. Det vil være hver enkelt efterskole, der er ansvarlig for afholdelsen af kurset i henhold til de krav og regningslinier, som myndighederne har givet. 

"Vi glæder os over at kunne tilbyde et fuldt booket efterskolekursus igen i år. Vi er samtidig sikre på, at vi også etisk kan forsvare at invitere unge mennesker på et 14 dages kursus og samtidig honorere de skærpede krav til samværet," forklarer formanden. 

Alle tilmeldte får besked direkte fra skolen, hvis der er særlige forholdsregler at være opmærksomme på. Øvrige oplysninger findes på konfirmandkursus.dk og på den tilhørende Facebook-side.

Der er endnu åbent for tilmelding til enkelte af skolerne.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker
Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 
Stor opbakning til nyt familietiltag i missionshuset
I Café Morgenstund Delight mødes forældre og børn til brunch og uformel hygge lørdag formiddag .
Ægtepar vil høre om hverdagslivet
I mange år har ægteskabskurset Godt Begyndt styrket samtalen i parforholdet.

Annoncer