De små fællesskaber er en grundsten - indremission.dk
De små fællesskaber er en grundsten
De små fællesskaber er en grundsten

05.04.2019

De små fællesskaber er en grundsten

Selv om man er få i fællesskabet, kan man godt have stor betydning. Det oplever fritidsforkynder Henning Hansen
Efter 24 år som administrations- og personalechef i Indre Mission gik Henning Hansen på pension i 2017. I dag bruger han en del af sin tid på at være fritidsforkynder.

    Henning Hansen kommer rundt til mange mindre IM-samfund og glæder sig over det. ”Det kan godt være, der kun sidder en lille flok, men jeg er blevet bekræftet i, hvor afgørende de er som grundsten i Indre Missions arbejde. De er små, men stærke fællesskaber, hvor man står sammen og hjælper hinanden med at bære opgaverne. Mange af dem beder for Indre Missions arbejde hver dag. Og så er det venner, vi skylder en stor tak, fordi de år efter år trofast støtter med deres bidrag”.

    Folk i de små fællesskaber er trofaste og vægter god forkyndelse højt, fortæller Henning. ”Fællesskabet har stor betydning for dem. Der er ingen overfladisk klappen-på-skuldrene, men ægte medleven. De kender hinanden og bærer med på hinandens sorger og glæder”.

    Henning bruger ofte erfaringer fra sit eget liv i sin forkyndelse: ”Når jeg rører ved nogle af de eksistentielle spørgsmål, der handler om sygdom og tab, oplever jeg stor respons fra deltagerne. Mange bærer på smerter og flere lever alene. I sådan en situation bliver missionshusfællesskabet det sted, hvor man kan tale med nogen om det”.

    ”Jeg kan måske godt være træt, når jeg kører ud for at holde et møde, men jeg kører altid glad og beriget hjem”, slutter fritidsforkynderen.Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter