Gud har tændt et lys som overvinder mørket - indremission.dk
Gud har tændt et lys som overvinder mørket
Gud har tændt et lys som overvinder mørket

02.11.2018

Gud har tændt et lys som overvinder mørket

I år er det 60 år siden adventsmærket udkom første gang. I den anledning har vi samlet alle tres mærker på 10 til-og-fra-kort.
Ideen til et adventsmærkat blev lanceret i 1958 af Franz Harlang, der var medlem af Kristeligt Pressebureaus bestyrelse. Mærkatet var i flere år Kristeligt Pressebureaus vigtigste indtægtskilde. Da Kristeligt Pressebureau blev nedlagt i 2012, overgik udgivelsen af adventsmærket til Indre Mission.

    På alle 60 adventsmærker er der et lys for hver søndag i advent. Et enkelt år er der i stedet lysene stjerner på en mørk nattehimmel. Sådan er adventsmærkerne bærere af julens klare budskab om, at Gud har tændt et lys, som overvinder ethvert mørke i denne verden. Han har sendt sin søn, Jesus Kristus, for at frelse os.

    I år giver vi de gamle mærker nyt liv. Vi husker sikkert nogle af dem særligt godt, fordi de minder os om bestemte, vigtige begivenheder i vores liv. Lad os bruge adventstiden til at sige Gud tak for mennesker, der har krydset vores vej og for det, de har betydet for os.

    Til-og-fra-kortene er sendt til alle impuls' abonnenter. De frivillige gaver, der indsamles i forbindelse med adventsmærket, har siden 2012 været øremærket Indre Missions Telefonandagt. Sådan er det også i år. 

Via Indre Missions Telefonandagt kan du hver dag lytte til en ny andagt på ca. 2 minutter. Andagten er tilgængelig hele døgnet. Lyt til andagterne ved at ringe til tlf. 70 300 150 / 75 82 33 60. Find mere information på netandagten.dk.

Støt Indre Missions Telefonandagt via MobilePay til 16169 eller donere via denne side.

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen
Indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter