Ungdomskonsulent: Nu skal relationerne bygges op - indremission.dk
Ungdomskonsulent: Nu skal relationerne bygges op
Ungdomskonsulent: Nu skal relationerne bygges op

09.02.2018

Ungdomskonsulent: Nu skal relationerne bygges op

Frederiksberg IMU er flyttet i nye lokaler. Nu holder de til i en villa i Vanløse. Flytteprocessen har sat gang i mange samtaler om at være i mission
Frederiksberg IMU har holdt flyttedag. Før mødtes de i et mindre mødelokale på Frederiksberg. Nu holder de til i stueetagen i en villa i Vanløse. Flytteprocessen har sat gang i mange samtaler om at være i mission. Jonatan Hauge Madsen, der er ungdomskonsulent og selv bosiddende i Vanløse, synes det er en spændende tid i IMU.

     ”Vi har rigtig gang i identitetssnakken i lyset af flytningen. For hvem er vi egentlig og hvilke muligheder for at dele evangeliet er der på det her nye sted”, spørger han eftertænksomt. ”Det er nok en snak, man har andre steder i Indre Mission, men nu blev den også aktuel her hos os, fordi vi ikke bare kan gøre, som vi plejer”.    

Huset i Vanløse er omgivet af en lille have og virker i det hele taget meget hjemligt. Det oplever IMUerne som noget positivt. Der er ikke noget missionshuspræg over det.

     ”Jeg tror, at det er klogt at lade vores tanker om mission springe ud af de rammer, vi har”, siger ungdomskonsulenten. ”Og nu er vores rammer altså et hus i et villakvarter. Vi skal ud og være en del af lokalområdet, deltage i arrangementer og invitere børn og teenagere til klub i villaen. Menneskene er her. Nu skal relationerne bygges op”.

     Historien fra Vanløse giver et lille glimt af IMUs arbejde. Du kan læse meget mere på IMUs hjemmeside imu.dk

Vil du være med til at støtte IMUs arbejde, kan du gøre det her. Tak for din gave!

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen,
indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter