Alt tyder på stor opbakning til årsmødefestivalen - indremission.dk
Alt tyder på stor opbakning til årsmødefestivalen
Alt tyder på stor opbakning til årsmødefestivalen

05.05.2016

Alt tyder på stor opbakning til årsmødefestivalen

Kurven over tilmeldinger er støt stigende
Indre Missions Årsmødefestival den 3.-5. juni på Mørkholt Strand Camping nærmer sig, og kurven over tilmeldinger er støt stigende.

    "Det er en god idé at melde sig til årsmødefestivalen nu," opfordrer Indre Missions generalsekretær Jens Medom Madsen. "Alt tyder på usædvanlig stor opbakning til årsmødefestivalen i år. Det mærkes både på campingpladsen og på tilmeldingerne," siger en forventningsfuld generalsekretær.

    Sekretariatsleder Birgit Forum fortæller, at alle, der tilmelder sig, vil få tilsendt et kort, der viser, hvilke parkeringspladser man kan bruge i løbet af årsmødefestivalweekenden.

    "Parkeringspladsen på Mørkholt Strand Camping er kun for handicappede og gangbesværede. Alle andre henviser vi til at parkere på nogle ekstra parkeringspladser nogle hundrede meter fra campingpladsen," siger hun.

    Birgit Forum fortæller, at en nyhed ved denne årsmødefestival er, at IM's arbejdsgrene og forskellige organisationer vil have udstillinger om deres arbejde inde i ét stort telt, kaldet "Markedspladsen". I dette telt vil der også foregå en del aktiviteter.

Tilmelding er vigtig

Det er muligt at komme til årsmødefestivalen uden at have tilmeldt sig på forhånd, men Birgit Forum opfordrer til, at så mange som muligt tilmelder sig allerede nu.

    "Hvis man vil være sikker på at kunne opleve Stuart Townends lovsangskoncert lørdag aften, er det vigtigt, at man tilmelder sig, for der er kun plads til 1500 i det store telt, hvor koncerten foregår. Det er altså kun de første 1500 tilmeldte, som vil komme ind til koncerten. Alle andre kan i stedet opleve koncerten på en storskærm i det telt, som hedder 'Markedspladsen'," forklarer Birgit Forum.

    Sekretariatslederen nævner også, at en anden fordel er, at når man køber spisebilletter, vil man komme hurtigere gennem madkøen, end hvis man køber mad i cafeteriaet.

    "Jo flere, der har tilmeldt sig på forhånd, jo bedre service kan vi give årsmødegæsterne," understreger hun.

    Sidste frist for tilmelding og forudbestilling af mad til årsmødefestivalen er den 16. maj. Tilmelding kan ske på festival.indremission.dk.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter