Asger er frisk på nye opgaver i IM - indremission.dk
Asger er frisk på nye opgaver i IM
Asger er frisk på nye opgaver i IM

01.10.2019

Asger er frisk på nye opgaver i IM

Livet kommer igen til at tage en drejning for Asger Refslund-Nørgaard, når han den 1. oktober begynder som missionær og evangelist i Region Nord
Det begyndte med stillingsopslaget på Indre Missions hjemmeside.

    »Jeg tror, at Gud ville fortælle mig, at jeg skulle søge den stilling, for der var noget i stillingsopslaget, som ikke ville slippe mine tanker. Jeg blev optaget af, at det blev vægtet højt, at man som medarbejder brugte god tid på bøn og bibel,« fortæller den kommende missionær, der vender hjem efter mange år i udlandet.

    Han er uddannet i Norge, hvor han har taget en bachelor i økonomi, administration og ledelse fra universitetet i Stavanger og har studeret kristendom et år på Fjellhaug Internationale Højskole i Oslo.

    I flere år arbejdede han med administrationsopgaver i børne og ungdomsarbejdet i Norsk Luthersk Misjonssamband, og i marts kom han hjem fra Spanien, hvor han var med i opstarten af et norsk kristent kursuscenter ‘Sarepta’. Her varetog han også administrationsopgaver.

    »Nogle af mine erfaringer kan jeg bruge i min nye tjeneste, men der vil være store områder i missionærdelen og rigtig meget i evangelistdelen, som er nyt for mig. Det er spændende udfordringer, som jeg glæder mig til,« forklarer Asger Refslund- Nørgaard. Han er 41 år og har en baggrund i Luthersk Mission, så Indre Mission er også et nyt bekendtskab.

    Det samme gælder Nordjylland, for Asger Refslund-Nørgaard er mest kendt med Sønderjylland, hvor han er født og opvokset..
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter