Bibelsommer afløser bibelcamping - indremission.dk
Bibelsommer afløser bibelcamping
Bibelsommer afløser bibelcamping

25.06.2020

Bibelsommer afløser bibelcamping

På bibelsommer.dk finder du en oversigt over de aktiviteter, der gennemføres denne sommer
Mange bibelcampinger afvikles ikke i år pga. corona. Nogle har planlagt alternative tilbud online, og enkelte gennemfører fysiske møder med restriktioner.

"Vi er på vej mod en sommer, der ikke ser ud, som den plejer", konstaterer Niels Hankelbjerg Mortensen, der er landsleder i IMU. Han har taget initiativ til at samle sommerens aktiviteter under navnet bibelsommer.

"Det er vigtigt, at vi også i år får lov at opleve det stærke fællesskab, vi har gennem forkyndelse, lovsang og bøn. Gud er fællesskabets Gud, og det har vi brug for at mærke ikke mindst i denne tid," forklarer han.

Sommeren er ikke aflyst

bibelsommer.dk er aktiviteterne listet op uge for uge og viser, at en sommer med forkyndelse og fællesskab ikke er helt aflyst.

Familiecamping (FC2) laver videooptagelser med bibeltimer og seminarer og inviterer til lovsangsaften på Mørkholt Strand Camping i uge 28. Søndagsskolerne (DFS) sender i samme uge bibeltimer for børn og juniorer online.

Teamet bag Ungcamp, som normalt er på Mørkholt Strand Camping, flytter ind på Sydvestjyllands Efterskole i uge 29, hvor de streamer bibeltimer, seminarer og aftenmøder live.

I uge 31 sender Hjallerup Bibelcamping live fra Ceres Arena i Aarhus, hvor de har lagt et program med forkyndelse og lovsang.

Bornholms bibelcamping indleder sæsonen med sommerevents på pladsen ved Bethesda. Skovgårde Bibelcamping satser på at gennemføre programmet næsten som normalt, og folkene bag Haderup Bibelcamping håber stadig at kunne invitere folk til det vestjyske i uge 30 og 31. Også UNO Camp forventer at kunne gennemføre næsten som normalt.

De mange online-aktiviteter giver alle mulighed for at følge med fra hver deres sommerdestination i år. Få det fulde overblik på bibelsommer.dk.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter