Børkop Højskole forventer stort rykind til efteråret - indremission.dk
Børkop Højskole forventer stort rykind til efteråret
Børkop Højskole forventer stort rykind til efteråret

11.06.2020

Børkop Højskole forventer stort rykind til efteråret

En skærpet profil og situationen med corona er to af de årsager forstanderen begrunder den gode opbakning med
Forstander Robert Bladt fra Børkop Højskole ser spændt frem mod efteråret. Han forventer, at der kommer mellem 50 og 60 unge, som er klar til et halvt års bibelhøjskole. Han peger på én af årsagerne til væksten i antallet af kursister.

»Vi er begyndt at se effekten af vores arbejde med at skærpe skolens profil som en bibelhøjskole og vores indsats med at differentiere vores kursustilbud. Stadig flere unge melder sig til et kursus i god tid, inden det begynder,« forklarer Robert Bladt.

Han kommer kort ind på arbejdet med at skærpe kursustilbuddene.

»I foråret tog vi det første skridt i fornyelsen af vores kurser, idet vi lancerede kurset ‘Passion’, der handler om, hvordan vi lever troen ud i praksis. Til næste forår lancerer vi ‘Lovsangsskolen’, der blandt andet indeholder en tur til USA. Det betyder, at kursister kan vælge mellem tre kursustilbud: Global Discipleship Training (GDT), Passion og Lovsangsskolen,« fortæller han.

»Vi har også arbejdet med at styrke vores efterårskursus ‘Classic’, der indeholder klassiske bibelhøjskolefag og en studietur til Israel.«

En bæredygtig højskole

Der er en anden årsag til væksten i antallet af elever til efteråret.

»På grund af coronakrisen er der flere, som vælger at tage på højskole, fordi mulighederne for at rejse er lukket ned. Vi har også elever på forårsholdet, som har valgt at tage et halvt år mere, fordi de ikke synes, at de fik nok ud af det første halve år,« forklarer forstanderen.

Han har en god fornemmelse i maven omkring skolens økonomi.

»Jeg tror på, at vi har en skole, som er bæredygtig. I mange år kendte vi ikke elevholdenes størrelse, før vi startede. Det har vi arbejdet på at ændre, og frugten af det er begyndt at vise sig, for eleverne melder sig til i god tid. Det bekræfter mig i, at vi er på vej i en god retning,« siger Robert Bladt, som er taknemmelig for, at højskolen har mulighed for at give eleverne på forårsholdet en god afslutning. 


.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter