Der bygges nyt missionshus i Hvide Sande - indremission.dk
Der bygges nyt missionshus i Hvide Sande
Der bygges nyt missionshus i Hvide Sande

01.06.2016

Der bygges nyt missionshus i Hvide Sande

Børn tog det første spadestik pinsedag
I Hvide Sande tog en masse børn pinsedag det første spadestik til et nyt missionshus. Det foregik i forbindelse med en markedsdag med mange spændende boder og aktiviteter, hvor overskuddet gik til det nye missionshus og Søndagsskolernes projekt i Indien.
    "Vi havde en rigtig god dag, og vi anslår, at der har været 300 mennesker," fortæller Christian Thomsen, som er formand. "Vi glæder os over, at der blev indsamlet cirka 114.000 kroner til det nye missionshus og omkring 8000 kroner til Indiensprojektet."
    Det nye missionshus kommer til at ligge i Nørregade og bliver på cirka 500 kvadratmeter. Missionshuset er budgetteret til ni millioner kroner, og det forventes at stå færdigt lige inden jul.
    "Vi glæder os til det nye missionshus, så alle vore aktiviteter kommer til at foregå i samme hus. Lige nu er de spredt forskellige steder i byen," forklarer formanden.
    "Vi har flere visioner for missionshuset, og vi håber på den måde, at nye folk vil benytte aktiviteterne i huset. Vi har blandt andet planer om caféaftener og en udendørs skaterbane og multibane, som alle byens børn kan bruge."
    Indre Mission i Hvide Sande har indtil nu holdt deres møder i Klittens Menighedshus og i Lyngvig missionshus. Dette missionshus er solgt, og møderne holdes i menighedshuset, indtil det nye missionshus står færdigt.
    I Hvide Sande-området, lidt syd for byen, ligger også Haurvig Missionshus, som lige er blevet istandsat. Her er der en trofast flok, som mødes.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter