Her kan man bare være sig selv - indremission.dk
Her kan man bare være sig selv
Her kan man bare være sig selv

10.08.2017

Her kan man bare være sig selv

Snakken går godt over fælles kaffedrikning på UNO camp
Under temaet "Lev livet" var de omkring 55 deltagere på årets UNO Camp på Mørkholt samlet til en uge med god forkyndelse og godt fællesskab.

    "Jeg kan ikke undvære det. Her kan man være sammen med ligesindede og bare være sig selv," siger Karl Verner Ryelund fra Struer, som har været med siden 2007.

    Maria Tarras-Wahlberg fra København var afsted for første gang. Hun kendte ellers intet til UNO, men havde fået en mail fra en gammel kollega om bibelcampingen.

    "Det var nogle fantastiske dage med fornyelse og opbyggelse. Og det var et meget rummeligt og inkluderende fællesskab, hvor vi blev taget rigtig godt imod," fortæller Maria, som havde taget tre veninder med fra sin lokale kirke. Det var også første gang for dem.

    Som noget nyt var der indlagt en besøgsdag i løbet af ugen, hvor blandt andre tidligere UNO'ere kunne opleve fællesskabet på UNO Camp. Og det var en stor en succes.

    "Der var fuldt hus, og vi måtte endda sætte flere stole frem. Flere mente, at en ny tradition var født," fortæller formand for UNO's landsudvalg, Ester Langbo Nørby.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter