Hjallerup Bibelcamping fra Ceres Arena i Aarhus - indremission.dk
Hjallerup Bibelcamping fra Ceres Arena i Aarhus
Hjallerup Bibelcamping fra Ceres Arena i Aarhus

01.07.2020

Hjallerup Bibelcamping fra Ceres Arena i Aarhus

I uge 31 sender teamet bag Hjallerup Bibelcamping LIVE fra Ceres Arena i Aarhus
Der bliver Hjallerup Bibelcamping i år – bare i en anden udgave end normalt. Det hele kommer til at foregå fra Ceres Arena i Aarhus, hvor der vil blive sendt LIVE-udsendelser fra lørdag den 25. til fredag den 31. juli.

"Vi har tænkt store tanker om, hvordan vi kan lave noget online, der minder om Hjallerup Bibelcamping. Derfor har vi tænkt ud af boksen med hensyn til, hvordan vi kan levere noget af høj kvalitet," fortæller Peter Møller Kristensen, der er med i den gruppe, som i lang tid har arbejdet med at skrue et spændende ugeprogram sammen. Lige nu er de seks i gruppen. Når det hele går i luften, bliver der 20-25 medvirkende og teknikere.

"Vi kommer til at sende LIVE hver formiddag og aften og nogle eftermiddage. Der bliver lovsang, forkyndelse og et stort talkshow. Vi omdanner gulvet i hallen til flere cirkler. Udgangspunktet bliver et lovsangsband, der står i en cirkel i midten omgivet af lys. Forkynderne får deres egen cirkel, og det gør seminarer og talkshow også," siger Peter Møller Kristensen.

Satellitcamping

Hver formiddag bliver der lavet bibelgruppeoplæg, så de, der følger med, kan drøfte det med hinanden.

"Vi drømmer om at være med til at skabe fællesskab på en ny måde. Derfor håber vi, at folk laver satellitcamping rundt omkring i landet, hvor de mødes og følger med i udsendelserne og interagerer, når det er muligt," forklarer Peter Møller Kristensen.

Temaet for campingen bliver "Bare Jesus".

"Vi har et mål om, at vi vil nå mennesker, som ikke kender kristendommen, når vi sender online. Det vil være stort, hvis vi hører, at der er mennesker, som på den måde giver deres liv til Jesus," siger Peter Møller Kristensen.

Man kan følge Hjallerup online på Facebook, YouTube og på Hjallerup Bibelcampings hjemmeside.

Se programmet for ugen her

 

 .
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter