IMB sender undervisning live - indremission.dk
IMB sender undervisning live
IMB sender undervisning live

09.08.2017

IMB sender undervisning live

I efteråret tilbyder Børkop Højskole noget af sin undervisning som live-video på Facebook
Den 3. august begyndte 40 nye elever på Børkop Højskole, Indre Missions Bibelskole (IMB). Forud venter 20 spændende uger med bibelundervisning, nye fællesskaber og studietur til Israel, hvor eleverne blandt andet skal møde nogle kristne palæstinensere.

    Efterårsholdet bliver også det første, der skal afprøve IMB's nye koncept med en anden sammensætning af fagene. Gentænkningen af højskolen tager afsæt i elevernes udbytte af højskoleopholdet og er baseret på en dobbelt målsætning om at rodfæste og udruste.

    "Der er en dyb sammenhæng mellem det at slå rødder i gode og sunde menneskelige værdier og at slå rødder hos Gud og i evangeliet med budskabet om, at der er tilgivelse for syndere. Det er vigtigt at vende tilbage til evangeliet igen og igen for at kunne leve i en meget krævende og omskiftelig verden," siger højskoleforstander Robert Bladt.

    I efteråret afholder IMB i øvrigt en række offentlige arrangementer for at dele ud af de ressourcer, skolen har.

    "Vi kalder det "Give away", fordi vi tror, det er den bedste måde at fortælle om udbyttet af at tilmelde sig et højskoleophold," fortæller Robert.

    Give away arrangementerne tæller et Luther stand-up show, reformationen på 60 minutter med Sigurd Barrett og Bibelhøjskole for et døgn.

    Desuden tilbyder skolen nu også noget af sin undervisning som live-video på Facebook. Her kan man i efteråret følge Robert Bladts gennemgang af Daniels Bog over fire aftener. Meningen er at gennemgå hele Daniels bog over halvandet år. Første gang er den 16. august kl. 19.30. De øvrige datoer findes på Børkop Højskoles hjemmeside: www.imb.dk

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter