IMU-udvalg zoomede ind på forkyndelsen - indremission.dk
IMU-udvalg zoomede ind på forkyndelsen
IMU-udvalg zoomede ind på forkyndelsen

04.05.2016

IMU-udvalg zoomede ind på forkyndelsen

Udvalgene arbejdede med at vurdere sund åndelig kost
Som en del af et IMU-udvalg sidder mange unge IMU'ere med et stort ansvar for den forkyndelse, der lyder i IMU-afdelinger landet over. Derfor havde IMU i Region Midt inviteret alle regionens IMU-udvalg på en lejr med temaet "Spiritual food?" Temaet skulle udruste IMU'erne til at vurdere "sund åndelig kost" i deres IMU-afdelinger.

    "Udvalgslejren er et sted, hvor vi på en særlig måde får mulighed for at lære vores kære IMU'ere at kende, snakke med dem og lytte til deres udfordringer. Det giver en god platform til at være sammen med dem resten af året," fortæller ungdomskonsulent Peter Rahbek, der stod for undervisningen sammen med sine kollegaer Daniel Præstholm og Jim Pfrogner.

    "På udvalgslejrene tager vi altid et aktuelt emne op, som vi mener, at vi kan udruste og udfordre IMU'erne på. I år var det forkyndelsen, som vi zoomede ind på. Det er et intenst døgn, men det er virkelig det hele værd, og som ungdomskonsulent i Midt er det ét af årets højdepunkter," supplerer Daniel Præstholm.

    66 IMU'ere fra 16 IMU-afdelinger var mødt op i Herning, hvor der både var bibeltimer, gruppedrøftelser, generalforsamling for IMU's regionsråd og en gudstjeneste på programmet. Udvalgslejren var fokuseret på forkyndelse, og undervisningen lærte formand i Viborg IMU, Johanna Sonne Mortensen, noget nyt.

    "Det har været en god lejr, hvor jeg har fået et fornyet fokus på sund, åndelig forkyndelse og en større klarhed over, hvad der er sundt. Jeg synes ikke, at det har været så meget i fokus før, så det er dejligt," fortæller hun.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter