Kurdere søger kontakt til kristne - indremission.dk
Kurdere søger kontakt til kristne
Kurdere søger kontakt til kristne

16.05.2016

Kurdere søger kontakt til kristne

Missionær Thomas Høyer opfordrer til forbøn for kurdere i Danmark
Thomas Høyer, der er missionær i Indre Mission med særligt fokus på tværkulturelle opgaver, ser en tendens til, at kurdere søger til kristne menigheder og fællesskaber. Han kender til en del iranske kurdere, som er konverteret til den kristne tro, samt til enkelte irakiske og tyrkiske kurdere og senest også ganske mange syriske kurdere, som har taget kontakt til kirker og kristne.

    "Vi har nu i nogle år set en meget glædelig vækkelse blandt iranere og afghanere. Først blandt iranere og siden også afghanere, tænker jeg. Nogle af disse har været iranske kurdere, og nu er tiden måske moden til, at Gud kalder kurdere fra andre lande til tro på Jesus," overvejer missionæren, der opfordrer til forbøn for kurderne.

    "Lad os bede for kurdere i Danmark! Jeg er ikke én, der slynger om mig med, at Gud har talt til mig, men jeg vover alligevel at sige, at Gud har lagt mig på hjerte at bede for kurdere hertillands," siger missionæren, der også glæder sig over, at nogle af de kurdiske konvertitter fra Iran har et tydeligt ønske om at bringe evangeliet til andre kurdere, som er kommet til Danmark.

    Kurderne har ikke noget eget land, men bor primært i områder af Tyrkiet, Irak, Iran og Syrien.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter