Opbakning til tværkulturelle sommerlejre - indremission.dk
Opbakning til tværkulturelle sommerlejre
Opbakning til tværkulturelle sommerlejre

16.08.2017

Opbakning til tværkulturelle sommerlejre

Omkring 1.000 personer har været med på sommerens tværkulturelle sommerlejre. Landsleder er taknemmelig for opbakningen
Omkring 1000 personer var med på sommerens tværkulturelle sommerlejre som deltagere eller frivillige ledere. Krista Rosenlund Bellows, der er landsleder for Indre Missions Tværkulturelle Arbejde, fortæller om lejren på Hørby Efterskole, at det var en rigtig god lejr med mange samtaler om centrale åndelige spørgsmål.

    "Lejren på Børkop Højskole var også en rigtig god lejr, som lykkedes så fint, selv om både stedet, deltagerne og mange af lederne var nye," fortæller hun.

Stor opbakning

De tværkulturelle sommerlejre kræver en del ressourcer, og derfor glæder landslederen sig over opbakningen til lejrene. De senere år har de tværkulturelle sommerlejre fået tilskud fra Arbejdsmarkedets Feriefond, men i år kom der ingen støtte derfra. Men der er kommet gaver til lejrene fra mange sider. Blandt andet har et girobrev, der blev udsendt sammen med IMT nr. 18, indbragt gaver på 41.674 kr.

    "Vi har fået stor opbakning fra lejrenes geografiske og kirkelige bagland. Mange lejres økonomi tegner fornuftigt. Desuden har vi fået tilsagn om underskudsgaranti fra Borgfonden. Vi er Gud og rigtig mange mennesker i stifter, menighedsråd, missionshuse og andre fora meget taknemmelige for deres opbakning til lejrene."

Pakistansk biskop gjorde indtryk

Anders Graversen, der er leder af Internationalt Kristent Center i København, deltog i to sommerlejre på Luthersk Missions Højskole i Hillerød. En af lejrene var en international familielejr. 110 personer var med på lejren, og de kom fra hele 26 forskellige lande.

    "En aften havde vi besøg af biskop Ayob fra Pakistan. Det gjorde stort indtryk på mange at høre om livet generelt og særligt som kristen i landet, som ligger nummer 4 på Åbne Døres Verdensrangliste for forfulgte kristne," fortæller han.

    Anders Graversen deltog også i en anden lejr i Hillerød, som var en lejr for farsi-talende, hvor der var 170 deltagere og frivillige.

    "Lejren, der var for afghanere, iranere og kurdere, forløb storartet," fortæller han.

    Lejren for farsi-talende var præget af deltagernes baggrund. Det kom bl.a. til udtryk i den mad, som blev serveret.

    "Kulturelt var lejren langt væk fra det mondæne Nordsjælland, men Jesus var i centrum hele vejen. Fantastisk," siger han.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter