Undersøgelse om bibelbrug - indremission.dk
Undersøgelse om bibelbrug
Undersøgelse om bibelbrug

02.06.2016

Undersøgelse om bibelbrug

En række organisationer har lanceret en spørgeskemaundersøgelse, som skal styrke bibellæsningen
En række organisationer har lanceret en spørgeskemaundersøgelse om bibelbrug.

    "Formålet er ikke at tjekke, om man læser nok! Vi foretager undersøgelsen blandt kristne, som er tilknyttet menigheder og organisationer, hvor tillid til Bibelen er i højsædet. Det vil sige, at udgangspunktet for langt de fleste af disse mennesker er, at de ønsker at lytte til Gud gennem Bibelens ord. Men det betyder ikke nødvendigvis, at de læser så meget i Bibelen," siger Bibellæser-Ringens landsleder Lasse Holmgaard Iversen, som er projektleder på undersøgelsen. "Den viden, vi får samlet sammen, vil blive brugt til at udvikle nye ressourcer, som skal hjælpe os alle til, at Bibelen bliver brugt, forstået og omsat til levet liv."

    Bag undersøgelsen står bl.a. Bibellæser-Ringen, Indre Mission, IMU, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler og Luthersk Mission.

    "Kan vi være med til at styrke bibellæsningen i Danmark, så vil vi gøre, hvad vi kan for det. At sætte sig ind under Guds ords lys er det bedste sted at være," siger IM's generalsekretær Jens Medom Madsen.

    IMU's landsleder Tonny Dall Sørensen opfordrer til, at så mange som muligt deltager i undersøgelsen.

    "Vi vil gerne vide, hvor vi skal sætte ind for at styrke bibellæsningen. Her kan konkret viden om, hvordan Bibelen bliver brugt, hjælpe os, og derfor er det vigtigt, at så mange som muligt besvarer spørgeskemaet," siger landslederen.

    Spørgeskemaundersøgelsen er åben frem til den 31. juli 2016, og man kan finde den på bibelbrug.dk.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter