Børns udvikling er i fokus hos ny konsulent - indremission.dk
Børns udvikling er i fokus hos ny konsulent
Børns udvikling er i fokus hos ny konsulent

09.02.2017

Børns udvikling er i fokus hos ny konsulent

Britta Bank Møller er det nyeste skud på stammen af konsulenter i DFS
Den 1. februar begyndte Britta Bank Møller som ny konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) med arbejdsområde i Trekantområdet og på Fyn.

    "Jeg har særlig fokus på børns udvikling og læring og den pædagogiske indsats over for børn, der på forskellige måder er udfordret. Derfor er det afgørende for mig, at både professionelle, ledere i kirke og klubber samt forældre får konkret støtte og rådgivning," siger Britta Bank Møller.

    Hun har mange års erfaring som pædagog i forskellige institutioner og SFO'er og har i en femårig periode været børne- og ungemedarbejder ved Kristkirkens Sogn i Kolding. Hun har netop taget en overbygning i pædagogisk psykologi.

    Den nye konsulent ser frem til at komme ud og møde lederne i deres hverdag, bruge sine erfaringer og give de frivillige ny energi og begejstring.

    "Det er enormt vigtigt, at der er voksne, der vil forsøge at svare på deres spørgsmål og fortælle dem mere om Gud. Jeg brænder for at være med til at åbne børns øjne og hjerter for, at de er Guds unikke og højt elskede børn og give dem nogle sjove og gode oplevelser sammen med andre børn i et kristent fællesskab. Det har jeg selv oplevet på børnelejre som barn, hvilket fik den betydning, at jeg kom til personlig tro," fortæller Britta Bank Møller, der er 44 år og bor med sin mand Jacob i Kolding sammen med deres datter på otte år. Familien er aktiv i Indre Mission og Kristkirken i Kolding.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter