Gospel Kids sang kirken ind i folks hjerter - indremission.dk
Gospel Kids sang kirken ind i folks hjerter
Gospel Kids sang kirken ind i folks hjerter

19.02.2017

Gospel Kids sang kirken ind i folks hjerter

Det var første gang, at Gospel Kids fra Nørrelandskirken i Holstebro var på 'gaden'
Det vækker opsigt, når kirken træder ud i bybilledet og fortæller, hvad den står for. I Holstebro gjorde en gruppe glade børn i gule t-shirts deres til det. De sang for fuld hals og dansede til fængende melodier. Det var nemlig Gospel Kids fra Nørrelandskirken, der var i aktion i Nørreportcentret den 4. februar.

    "Folk kunne ikke lade være med at smile, mens de lyttede til et budskab om, at kirkens Gud er trofast, og alt er muligt for ham," fortæller Isak Holm, der er præst i kirken.

    "Gospel Kids havde sunget et par gange i kirken, men det var deres debut uden for kirken. De var meget spændte, men det gik fantastisk."

    Gospel Kids var en del af et større set-up i forbindelse med Menighedsplejernes dag, som er et fælles tiltag for flere kirkers menighedsplejer i Holstebro. De lavede et fælles fremstød i Nørreportcentret. Her var der mulighed for at høre mere om at blive besøgsven eller frivillig i en ny genbrugsbutik. Der blev slået et slag for kirkernes ægteskabskursus, sorggrupper og feriehjælp.

    Man kunne også få en snak med nogle af kirkernes præster.

Kilde: Indre Missions Tidende
.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter