Korledere får ny inspiration - indremission.dk
Korledere får ny inspiration
Korledere får ny inspiration

18.02.2017

Korledere får ny inspiration

På Gospel-Kids Festival i marts afholdes korlederworkshops for at give ny inspiration til det daglige korarbejde
"Jeg er engageret i det, fordi jeg synes Gospel-kids er en helt unik forkyndelsesform, både ind i børnenes eget liv og for dem, de kommer til at synge for. Gospel-kids udgivelserne rummer mange gode sange, som også kan sige noget ind i det liv, børnene lever og om de udfordringer de møder," fortæller konsulent i DFS, Elisabeth Holdensen.

    270 børn mødes for at synge og danse og øve nye sange på Gospel-Kids festivalen på Sydvestjyllands Efterskole den 17-18. marts. Samtidig er det muligt lørdag eftermiddag at deltage i spændende workshops, der henvender sig til korledere og andre interesserede.

    "Vi holder korlederworkshops for at give ny inspiration og hjælp til det daglige korarbejde. Man kan blive klogere på relevante emner og kan stille de spørgsmål, man går med i hverdagen. Det er også muligt, at man kan møde og snakke med andre i samme rolle og få nyt perspektiv og løsningsforslag til de udfordringer og opgaver, der kan dukke op i arbejdet med børn og musik," forklarer Elisabeth, der står for et af oplæggene på korlederworkshoppen

    På Gospel-Kids festivalen kan korlederne vælge mellem tre workshops. Læs mere på gospel-kids.dk.

Kilde: Indre Missions Tidende.
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter