Bare vi havde råd til mere mission - indremission.dk
Bare vi havde råd til mere mission
Bare vi havde råd til mere mission

26.09.2016

Bare vi havde råd til mere mission

Teltmøderne i Indre Mission giver mulighed for mange samtaler med mennesker om kristendommen
En lørdag aften i foråret stod missionær Bent Kjær Andersen uden for missionshuset i Hjørring. En dame kom forbi og spurgte, hvad det var for et hus, og hvad der foregik. Missionæren viste hende rundt, og de fik en hyggelig snak om de aktiviteter, der foregår i huset. Inden damen gik, fik hun et program med hjem. For en uge siden dukkede damen op til et
møde i missionshuset.

»Sådan en oplevelse giver mig glæde og en endnu større frimodighed til at fortælle mennesker evangeliet,« fortæller Bent, der bruger en del af sin arbejdstid på Indre Missions teltarbejde. Her kommer han i kontakt med mange mennesker.

»Mens vi pakker teltet sammen, tænker jeg på de mange samtaler med mennesker, jeg har haft, eller de gange, hvor jeg har fået lov at bede sammen med et menneske. Jeg fyldes af taknemmelighed over, hvordan Gud arbejder. Han kan bruge det frø, jeg har fået lov til at så, til noget stort.«

Bent beskriver det som et privilegium, at der er mennesker, som støtter Indre Mission, så han kan bruge al sin tid på mission. Men han har et ønske.

»Når jeg ser værdien af Indre Missions teltmøder og bibelcampings, ville jeg ønske, at vi havde råd til at nå endnu længere ud i landet, for der er store muligheder for at fortælle mennesker om Jesus,« forklarer missionæren, der opfordrer til at give en god gave til Indre Mission.

Giv din gave herIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter