Bibelcamping er til tro og fællesskab - indremission.dk
Bibelcamping er til tro og fællesskab
Bibelcamping er til tro og fællesskab

08.08.2016

Bibelcamping er til tro og fællesskab

Tusindvis har sommeren igennem benyttet sig af muligheden for at tage på en af IM's mange bibelcampinger
Markant flere til bibeltimer på Fårevejle Bibelcamping. Campister hyggede sig på tværs af alder på Sundeved Bibelcamping. Haderup Bibelcamping spiller en rolle for egnens IM-venner. Ca. 800 børn og voksne på Familiecamping på Mørkholt Strand Camping. Godt fællesskab for teenagere på Lystruphave. Tid til dybe samtaler på Hurup Bibelcamping. Mørkholt Teen Center udrustede teenagerne til livet som gymnasieelev eller håndværkerlærling. Valby Bibelcamping er et lille  sted med et godt kristent fællesskab. Øget opbakning til seniorcamping i Haderup.

Uge efter uge året rundt samles tusindvis af unge, voksne og ældre til møder i Indre Mission. Men som sætningerne ovenfor viser, ligger arbejdet ikke stille om sommeren. Da danskerne for alvor begyndte at holde sommerferie i 1960’erne, begyndte Indre Mission også at holde bibelcamping rundt om i landet.

Det arbejde er udviklet og fortsat gennem langt over 40 år. Og intet tyder på, at tiden er ved at være forbi for det fællesskab og den fornyelse i deres tro på frelsen i Jesus Kristus, som tusindvis oplever ved at tage på bibelcamping hvert år – også i år.

I denne uges IMT kan du læse om endnu flere af årets bibelcampinger. Du kan være med til at dække nogle af de udgifter, der følger med.

Giv din gave her.Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter