Børn og voksne oplevede en særlig stilhed sammen - indremission.dk
Børn og voksne oplevede en særlig stilhed sammen

03.01.2017

Børn og voksne oplevede en særlig stilhed sammen

Familie- og musikkonsulent Lene Rønne Pedersen prøvede i december en ny mødeform af i flere IM-fællesskaber. Refleksionsaftner for hele familien.
En krans af gran lægges på et gulv. Lys tændes et efter et. Mellem lystændingerne læser deltagerne på skift en tekst fra bibelen, beder en bøn, eller reflekterer i stilhed. Der er børn og voksne, unge og ældre. Efterhånden som stearinlysene bliver tændt, dæmpes det øvrige lys i lokalet. En særlig ro falder over forsamlingen. Også over de helt små. Lysene drager blikkene til sig og ordene får lov at fylde rummet: »Kære Gud. Tak, fordi vi må se lidt af din storhed hver dag, og for at vi må bruge tiden på at stoppe op og finde hvile«.

En af deltagerne, Maria Mark Elmholt fra Århus, fik meget med sig hjem: »Jeg har hørt sangene og bibelteksterne mange gange før, men den aften talte de helt særligt til mig. Det sank ind på en anden måde«, siger hun. »Det var fantastisk at opleve sådan en ro og fred«.

Familie- og musikkonsulenten glæder sig over at det lykkedes at skabe en tryg atmosfære, hvor deltagerne oplevede at få et pusterum fra en travl hverdag og tage ordene til sig.

Med din gave til Indre Missions arbejde er du med til at løfte opgaven med at forkynde evangeliet om Jesus for flere.

Tak for dit bidrag.

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen,
indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter