Der er plads til livets store spørgsmål - indremission.dk
Der er plads til livets store spørgsmål
Der er plads til livets store spørgsmål

04.03.2016

Der er plads til livets store spørgsmål

Ét af missionær Arne Nørgaards hjertebørn er kristendomskurser
»Nej, nej – du forstyrrer skam ikke. Jeg er lige i gang med at forberede mig til aftenens studiekreds i nærheden af Gram,« fortæller missionær Arne Nørgaard. Ét af Arnes hjertebørn er kristendomskurser, som han arrangerer i Region Syd i fællesskab med lokale præster. Han bruger Kristendomskursus.dk og Den Røde Tråd som materiale i opstarten, men efter at denne studiekreds' deltagere er fortsat, har han fundet andet egnet materiale.

»Vi var glade for Kristendomskursus.dk og Den Røde Tråd, men efter vi har været gennem begge materialer, udarbejdede jeg et materiale til tredje år om trosbekendelsen, og her i det fjerde år drøfter vi Markusevangeliet
ud fra kommentarstof og videoklip. Der kommer en 10-11 personer i studiekredsen, hvor nogle er bibelvante og andre ikke er det.

I studiekredsen kommer jeg i nærkontakt med mennesker, der ikke har haft mulighed for at tale med andre om nogle af livets store spørgsmål, så det er fantastisk at kunne bruge sin tid på,« lyder det fra en glad missionær.

Du kan støtte Arne Nørgaards og de øvrige missionærer arbejde ved at give en god gave til Indre Mission. Benyt mulighederne du ser her på siden eller på Støt arbejdet.

Kilde: Indre Missions TidendeIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter