En ny mødeform samler på tværs af alder - indremission.dk
En ny mødeform samler på tværs af alder
En ny mødeform samler på tværs af alder

27.02.2017

En ny mødeform samler på tværs af alder

På Bornholm er man begyndt at arrangere Messy Church. Her mødes de på tværs af alder, familieforhold og hudfarve
Vi arbejder ofte med aldersbestemte tilbud i Indre Mission.Og så kan tingene blive så underligt opdelt. For at imødegå det, er man i Rønne og Aakirkeby på Bornholm begyndt at arrangere Messy Church.

Missionær Palle Kure arbejder i Region Øst. En af de ting, han er optaget af for tiden, er at udvikle tilbud til familier med børn. Som så mange andre steder, er det også på solskinsøen en udfordring at finde aktiviteter, der kan samle folk på tværs af alder. Messy Church har vist sig at være en god løsning.

»Til Messy Church dumper man ind til en kop kaffe. Så er der aktiviteter, der har noget med temaet at gøre. Det kan være et spil eller en leg, en samtalegruppe eller en anden aktivitet. Bagefter er der bibelhistorie og så spiser vi sammen «, forklarer Palle. »Den type forkyndelse, hvor en står oppe foran og siger noget, fylder mindre. Til gengæld løber forkyndelsen som en rød tråd gennem alt, hvad der foregår«.

Mødeformen inviterer til fællesskab på tværs af alder, familieforhold og hudfarve. Der kræves ikke særlige forudsætninger for at være med. »Vi ser nye deltagere, hver gang. Måske også fordi mødeformen passer godt til de konkrete behov, familierne har«, slutter Palle.

Med dit bidrag kan du støtte at nye ideer virkeliggøres og Bibelens budskab deles med flere.

Tak for dit bidrag.

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen,
indsamlingskonsulent i Indre MissionIndre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter