Familiearbejdet giver glimt af Gud - indremission.dk
Familiearbejdet giver glimt af Gud
Familiearbejdet giver glimt af Gud

02.02.2016

Familiearbejdet giver glimt af Gud

Lene Rønne Pedersen har været familie- og musikkonsulent i Region Syd i to år. Hun synes det er vigtigt, at IM prioriterer familiearbejdet.
»Jeg får ofte glimt af Gud, når jeg holder et møde i familiearbejdet i Indre Mission. Det er de møder, hvor man mødes på tværs af alder og kan berige hinanden. Jeg tænker på samspillet mellem den ældre generations viden og erfaring og de mindstes umiddelbarhed,« fortæller Lene Rønne Pedersen, der har været ansat i to år som familie- og musikkonsulent i Region Syd.

Hun nævner en familieaften i Indre Mission i Esbjerg.

»Jeg havde et oplæg om Noa, og bagefter var der forskellige aktiviteter i tilknytning til bibelhistorien.

Et sted kunne man lave dyr af saltdej, og en senior sad med et lille barn, som sagde: ’Skal jeg hjælpe dig?’ Senioren nikkede. Det var så fint, at de lavede dyr sammen,« forklarer familiekonsulenten.

»Familiemødet bar præg af et godt samspil mellem generationer. Samværet skabte glæde og hygge, samtidig med, at vi delte Guds ord sammen.«

Lene Rønne Pedersen er ikke tvivl om, hvad der er styrken i Indre Missions familiearbejde.

»Familiearbejdet er ikke kun for mor og far med to børn. Vi vil rigtig gerne, at ung som gammel er sammen og mødes,« understreger hun.

Det er vigtigt, at Indre Mission prioriterer familiearbejdet.

»Det betyder rigtig meget, at der bliver sat fokus på familierne og lavet noget målrettet for dem. Hvis vi ikke gør det, zapper familierne ud og finder andre tiltag. Familierne vil gerne ses, høres og rummes i Indre Mission,« siger Lene Rønne Pedersen.Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: post@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookiepolitik
Følg vores aktiviteter